Mijn kerstwens voor jou: een gratis sessie met mij!


Het is volstrekt begrijpelijk dat nieuwe klanten graag eerst weten wie ik ben voordat ze zich committeren aan een gesprek of een traject met mij. Daarom bied ik  gratis sessies aan. Ik doe dat echt met de bedoeling om wederzijds af te tasten. Wie ben ik, wie ben jij? Wat heb je nodig? Vertrouw je mij?

Misschien klinkt een gratis sessie als een verkooptruc en is dat de reden dat er (nog) niet veel gebruik van wordt gemaakt. Misschien is het te spannend om mij in je huis toe te laten als je begeleiding zoekt. Misschien is er de behoefte om mij eerst te kennen voordat je je deur voor mij opendoet. Misschien is je pijn niet groot genoeg om die drempels te nemen en jezelf een gratis sessie te gunnen.

Wat het ook moge zijn, ik gun het je wél. Waarom zou je zo doorgaan als ik je met mijn komst een impuls kan geven om in beweging te komen? Wat speelt er waardoor jij jezelf niet in de modus van ONTVANGEN zet?

Is er een angst dat ik me aan je opdring? Bij deze neem ik die bij je weg. Ik doe geen moeite om je over te halen. Jij maakt je eigen keuzes. Even geleden schreef ik hier een blog over: “Liever geen klant dan een overgehaalde klant”.  En bij die stelling blijf ik.

Heb je toestemming nodig van een ander dan jezelf? Zie mijn tweede blog “Van wie heb jij groen licht nodig?”.

Mijn kerstwens voor jou is een gratis sessie van mij. Dat kan overal plaatsvinden, mocht je het niet fijn vinden om mij direct bij je thuis te ontvangen. En in die sessie mag je me al je vragen stellen. En je voorbehouden noemen. Ik laat alleen mezelf zien, geef je antwoord en volop tips en blijf -echt waar- van je spullen af 😉.

We zijn zo getraind in de loop van ons leven om voorbehouden op te werpen, de o zo bekende ‘beren op de weg’. Je brein vertelt je constant: blijf jij maar waar je zit. Dan weet je waar je aan toe bent, ook al voel je je er niet fijn! Maar jij mag zelf kiezen. Jij mag gewoon dingen uitproberen. Niet omdat ik het zeg maar omdat het je recht is. Jij bepaalt.

Mijn uitnodiging aan jou is om jezelf in te stellen op ONTVANGST-Fm en om te onderzoeken of ik wat voor je kan betekenen. En om gewoon ‘bedankt, maar liever niet’ te zeggen na die ontmoeting. Voor mij is dat echt prima! Alleen als je denkt of voelt dat ik je echt behulpzaam kan zijn kan je nadien nadenken over of kiezen voor een traject met mij.

Kijk maar eens op de website wat ik je te bieden heb. Professional organising en persoonlijke begeleiding. Met als hoofd-insteek: LOSLATEN en in beweging komen. Als jouw thema is om je vast te zetten, op welke manier dan ook, laat je dan eens uitdagen in dat ene uurtje, gratis nog ook. Je hebt niets te verliezen, toch?

Ik verheug me erop je te ontmoeten. Schroom niet, geef jezelf een impuls en spreek gewoon af. Vrijblijvend. Omdat het kan. En misschien heb je er nog wat aan ook!

 

PS: Op www.novaholos.nl staan op de pagina ‘gratis tips’ de blogs die ik noem in de tekst. Hier kan je ze allemaal nalezen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0