Healing

 

In mijn praktijk is ruimte voor healing. Deze is veelal gekoppeld aan een coachingsgesprek. Bij healing breng ik jouw energie middels zachte aanraking ervan in beweging. Ik hoef jou hierbij niet aan te raken. Hierdoor ontstaat weer vrije ruimte in jouw systeem, welke vervolgens opgevuld wordt met jouw eigen energie, die jou ondersteunt. Gedurende dit proces hoeft niet gesproken te worden.

 

Deze vorm van healing spreekt in het geheel niet jouw brein aan, dat brein dat vaak zo druk is om de dingen te snappen.

Energie-werk hoéft niet per se begrepen te worden. Met vertrouwen in het proces en de bereidheid om te voelen en toe te laten wat er opkomt gedurende een healing, weet jouw lichaam, jouw systeem, exact wat er nodig is. En zo wordt jouw zelf-helend vermogen aangesproken om los te laten wat jou niet meer dient en toe te laten wat jou ondersteunt. De uitwerking kan dagen aanhouden en persoonlijke processen in gang zetten en ondersteunen. Healing is een bijzondere werkvorm die ik dan ook bijzonder graag toepas. 

 

Dit is mijn visie op healing:

Allemaal hebben we wonden, in het collectief, individueel en vanuit onze conditionering. Deze wonden laten hun sporen na, kunnen zorgen voor uiteenlopende klachten en voor - in meer of mindere mate - destructieve gedragingen. Deze wonden vragen erom én hebben het nodig om geheeld te worden. Het is onze taak om ze te helen. En het zijn de moedigen onder ons die dit helingsproces durven aan te gaan. Die verantwoordelijkheid durven nemen voor hun eigen pijn en voor de wonden van hun ziel. Deze wonden zijn ontstaan door vastgezette pijn en emoties. In dit leven, dan wel in vorige.

Ons systeem functioneert toch écht het beste als er een vrije doorgang is voor onze energie en voor onze emoties. Zodat ze gevoeld kunnen worden. Zodat we ze - in het moment, dus NU - kunnen ervaren en er onze gedachten, gevoelens, gedragingen en zijn, met bewustzijn op kunnen afstemmen. Wonden verdienen heling. Met de littekens kunnen we vervolgens verder leven, vaak vele malen vrijer en lichter dan vóór de heling ervan. Hoe bijzonder is dat...


OPGERUIMD LEVEN 

 

 Anne Lodewijkx 06-285 155 47 | info@novaholos.nl | www.novaholos.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 0