Bedank degenen die jouw oude pijn aanraken

Er gebeurt veel op dit moment. Het lijkt nodig dat er veel bovenkomt aan oud zeer. Dat is helemaal niet leuk of fijn maar met een mooie mind-switch kan je leren om dit als kansen te zien voor heling.

Want waarom zou je pijn vasthouden als je daarmee jezelf klem zet? Waarom zou je steeds opnieuw gaan herbeleven of afreageren als je erin slaagt om pijn en verdriet aan te gaan?

 

Wie jouw oude pijn aanraakt, kan je enorm kwaad of verdrietig maken. En je kunt je leven behoorlijk saboteren als je blijft focussen op de ander. Wat absoluut niet betekent dat je alles hoeft te accepteren of toelaten. Maar wat wel betekent dat je ZELF iets mag doen met de pijn die jij ervaart.

 

Als alles energie is, zijn nare emoties dat ook. En blijven oude emoties maar steeds aan je plakken, dan betekent dat, dat je ze vast hebt gezet in je systeem.

Het goede nieuws is dat je wat vast zit, los kunt maken!

En als er iemand langskomt die een oude wond open scheurt met zijn of haar gedrag of commentaar, dan helpt diegene jou op weg!

Pak het aan als een kans, als weer een nieuwe gelegenheid om beter voor jezelf te zorgen. Om je wonden te verzorgen en vastgezette emoties te laten stromen. En de persoon of situatie te bedanken voor het bewust maken van een wond in jou.

 

Dit lijkt een moeilijke klus. En het is zo logisch dat je daar niet op zit te wachten. Maar met nét wat meer inzicht in hoe het VOOR jou kan werken, kan je erin slagen processen in werking te zetten waardoor je enorm kunt helen en groeien!

Ik gun het iedereen... er lopen zó vreselijk veel mensen rond die uit onwetendheid en angst zichzelf omhoog hebben gehouden en die nu ontdekken dat ze dat niet lang meer gaan volhouden of die al zijn 'omgevallen'.

 

Met meer inzicht in hoe energie werkt, hoe je zélf aan de gang kunt met je eigen pijn en verdriet, kan je jezelf in overzichtelijke tijd enorm veel verder helpen. Ik heb dit nu herhaaldelijk meegemaakt in mijn coaching. En in mijn dagelijkse leven. Daarin word ik regelmatig getriggerd.

 

Al die triggers zijn er VOOR jou. Voor jouw ontwikkeling, voor jouw heling. Voel je vrij als je hier vragen over hebt, als dit wat raakt in jou, om me te bellen. Dat kan een eerste stap zijn voor jou om weer regie over je eigen leven te krijgen.


LICHTER LEVEN 

 

 Anne Lodewijkx 06-285 155 47 | info@novaholos.nl | www.novaholos.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0