Over transformatie gesproken...

 

En dan te bedenken dat deze 2 kleine kanaries vorige week nog in het ei zaten én volgende week al zullen uitvliegen! Binnen een maand legt moeder kanarie haar eieren, broed ze uit en voed ze totdat ze sterk genoeg zijn om het nest te verlaten. Over transformatie gesproken…

Bij ons mensen gaat dat allemaal niet zo snel. Na 9 maanden ‘broeden’ worden we nog bijna een jaar gedragen door onze moeder, gevolgd door een heleboel jaren fysieke, emotionele en praktische afhankelijk.

 

Geen wonder dat wanneer wij in een innerlijk proces belanden, vaak aangezet door geleidelijke of plotselinge veranderingen buiten ons, we bij momenten vastdraaien in ons functioneren. Bij voorbeeld subtiele lichaamssignalen, emotionele blokkades, tegenslag of ziek worden, er zijn vele uitingsvormen. Zowel de uitingsvormen als ons persoonlijke pad en karakter bepalen hoe wij onze eigen situatie en welzijn aanvliegt. Bij de een is het niet zo een issue als er grote veranderingen zijn, die surft wel mee. Bij de ander worden signalen wel (of niet) geregistreerd maar moet er eerst iets gebeuren wat écht de boel plat legt, om de weg naar binnen, de weg tot transformatie, aan te gaan. Sommigen zijn helemaal niet geïnteresseerd in die weg naar binnen en anderen doen niet anders dan focussen op innerlijke groei. Hoe we er ook instaan, het is helemaal oké.

 

Persoonlijk houd ik enorm van innerlijke processen, daar ga ik van ‘aan’. Ik heb er zelfs mijn werk van gemaakt om hierin ook anderen te kunnen ontmoeten en begeleiden. En hoe langer ik ermee bezig ben, hoe meer ‘hard-core’ ik met transformatie doe en kan. Vooral het weghalen van de projectie op anderen en het werken aan innerlijke houding, heling en persoonlijke kracht zijn onderdelen hierin waar ik graag mee bezig ben, mee werk en die ik heel graag overbreng.

 

Dit doe ik in groepen, in workshops en cursussen, in individuele trajecten en online. En laat ik nu toch kort geleden een hele mooie transmissie opgeschreven hebben die mij duidelijk maakt dat ik iets te doen heb ik het aanzetten van niet alleen mijn eigen Licht, maar ook dat van anderen! De volgende dag schreef ik een programma om hier invulling aan te geven.

 

De naam: ‘Zet je Licht aan!’

 

In de komende periode zal ik hier meer over delen. Voor nu zou ik graag overbrengen dat, hóe het ook individueel werkt voor ons om ons te ontwikkelen en in beweging te komen of blijven, innerlijk veranderen doen we allemaal en het meest fundamentele daarin is toch wel het naar buiten laten komen van ons eigen Licht.

 

#transformatie #innerlijkwerk #zetjelichtaan! #novaholos #persoonlijkeontwikkeling #groei

 

 

LICHTER LEVEN 

 

 Anne Lodewijkx 06-285 155 47 | info@novaholos.nl | www.novaholos.nl


Reactie schrijven

Commentaren: 0