Coaching

Mijn coaching-stijl is heel intuïtief, bevat NLP-invloeden, energetisch werk, visualisaties, lichaamswerk, schrijfwerk en healing. Alle werkvormen die ikzelf in de afgelopen 25 jaar heb mogen leren kennen en ondergaan zet ik in, om jouw beweging te faciliteren. 

Ik leer je met kleine stappen toe te werken naar je gewenste situatie. Je ontdekt daarbij de ideeën die je tegenhouden en oefent met ze los te laten. Hierdoor ontstaat ruimte in je hoofd, zodat je weer doet wat echt belangrijk voor je is.

 

Een coachingsgesprek maakt altijd deel uit van een traject. Dit traject bestaat uit meerdere afspraken die in lengte variëren van 1,5 tot 3 uur. In een intake-gesprek stemmen we samen af, al naar gelang jouw wensen en mijn inschatting, hoe het traject eruit komt te zien. Dit is niet in beton gegoten en kan gedurende het traject bijgesteld worden. 

  

Onze eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend. We brengen in kaart wat er speelt en wat je zou willen bereiken. Dan kan ik je een aanbod doen wat voor jou op maat is gemaakt. Geen standaard werk, geen stappenplan of vast programma. Als je dit iets lijkt, neem dan vooral contact met mij op. Ik ondersteun je graag in jouw persoonlijke proces. Of dit nu gaat om emotionele of fysieke pijn, om verlies of ziekte. Ik stem me af op jouw proces en geef je graag handreikingen om te helen, ruimte te krijgen, je bewustzijn te vergroten en je op jouw eigen manier en tempo te ONT-wikkelen.

 

Wat mij betreft kies jij de locatie van het gesprek. Het liefst spreek ik bij jou thuis af. En als jij iets anders wilt, kan dat. Kies een plek waar jij je prettig voelt! Vanaf volgend jaar werk ik in mijn eigen praktijkruimte in Borne.