Coaching

Ervaar jij onrust en klachten door hoe je gedachten, je emoties, zelfs je spullen op dit moment hun plek hebben in jouw hoofd en leefomgeving? 
Lukt het je niet om je los te maken van gewoontes, gedrag, overtuigingen en spullen die jou niet langer dienen?
Ervaar je interne conflicten door de dagelijkse contacten die je hebt met familie, vrienden, dan wel met collega's?
Heb je het gevoel dat je wel wat hulp kunt gebruiken om je situatie ten goede te keren?

 

Ik leer je met kleine stappen toe te werken naar je gewenste situatie. Je ontdekt daarbij de ideeën die je tegenhouden en oefent met ze los te laten. Hierdoor ontstaat ruimte in je hoofd, zodat je weer doet wat echt belangrijk voor je is.

 

Een coaching-gesprek maakt altijd deel uit van een traject. Dit traject bestaat uit meerdere afspraken (3, 5 of 7) van 1,5 uur. Een extra sessie kan altijd worden ingevoegd. In een kennismakingsgesprek stemmen we samen af, al naar gelang jouw wensen en mijn inschatting, hoe het traject eruit komt te zien. Dit is niet in beton gegoten en kan gedurende het traject bijgesteld worden. 

Na afsluiting van een traject volgt altijd een terugkomsessie van 1 uur, die een aantal weken na de laatste sessie plaats vindt. Ook na een traject wil ik dat je voordeel houdt van het resultaat. Het hoort er echt bij wat mij betreft en is inbegrepen in de kosten van een traject.

  

Onze eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend. We brengen in kaart wat er speelt en wat je zou willen bereiken. Dan kan ik je een aanbod doen wat voor jou op maat is gemaakt. Geen standaard werk, geen stappenplan of vast programma. Als je dit iets lijkt, neem dan vooral contact met mij op. Ik ondersteun je graag in jouw persoonlijke proces. Of dit nu gaat om emotionele of fysieke pijn, om verlies of ziekte. Ik stem me af op jouw proces en geef je graag handreikingen om te helen, ruimte te krijgen, je bewustzijn te vergroten en je op jouw eigen manier en tempo te ONT-wikkelen.

 

Wat mij betreft kies jij de locatie van het gesprek. Het liefst spreek ik bij jou thuis af. En als jij iets anders wilt, kan dat. Kies een plek waar jij je prettig voelt! Je kunt ook terecht in mijn eigen praktijkruimte in Borne.

 

In een coaching-traject hanteer ik een uurtarief van € 69,- 

Het uurtarief voor een losse of extra coaching-sessie is € 74,-

 

In een zakelijk coaching-traject hanteer ik een uurtarief van € 85,-

 

Het uurtarief voor een losse of extra  zakelijke coaching-sessie is € 94,-

Voorbereiding- en reistijd zijn niet inbegrepen.

Eventuele reiskosten en/of een kilometervergoeding bedraagt € 0,21 p/km