Begeleidingstraject

Ik leer je de juiste prioriteiten te stellen. En met kleine stappen toewerken naar je gewenste situatie. Je ontdekt daarbij de ideeën die je tegenhouden en oefent met ze los te laten. Hierdoor ontstaat ruimte in je hoofd, zodat je weer doet wat echt belangrijk voor je is.

 

Een begeleidingsgesprek van een uur kost € 65,- inclusief 21% btw.  Een gesprek maakt altijd deel uit van een begeleidingstraject. Dit traject kan bestaan uit 3, 5 of 7 afspraken van een uur. 

Een traject met 3 afspraken van een uur kost € 180,-. Dit is met een korting van 7,5 % op het uurtarief.

Een traject met 5 afspraken van een uur kost € 285,-. Dit is met een korting van 12,5 % op het uurtarief. Een traject met 7 afspraken van een uur kost € 365,-. Dit is met een korting van 15 % op het uurtarief.

 

Wat mij betreft kies jij de locatie van het gesprek. Wil je bij jou thuis afspreken? In een café? In een bos? Kies een plek waar jij je prettig voelt. 

  

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

Eventuele reiskosten bereken ik door, als ook een kilometervergoeding van € 0,19 p/km, bij een afstand van meer dan 30 km. 


Op al mijn diensten zijn van toepassing de leveringsvoorwaarden van Nova Holos, die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Enschede. Bij het afnemen van diensten van Nova Holos ga je akkoord met de leveringsvoorwaarden. 

Ze zijn opvraagbaar per emial via info@novaholos.nl.