Begeleidingstraject

Om maar direct heel eerlijk te zijn, kan ik je op voorhand niet vertellen wat ik precies doe. Mijn begeleiding is heel intuïtief, bevat NLP-invloeden, energetisch werk, visualisaties, lichaamswerk en healing. Alle werkvormen die ikzelf in de afgelopen 25 jaar heb mogen leren kennen en ondergaan zet ik in, om jouw beweging te faciliteren. 

Ik leer je met kleine stappen toe te werken naar je gewenste situatie. Je ontdekt daarbij de ideeën die je tegenhouden en oefent met ze los te laten. Hierdoor ontstaat ruimte in je hoofd, zodat je weer doet wat echt belangrijk voor je is.

 

Een begeleidingsgesprek maakt altijd deel uit van een begeleidingstraject. Dit traject kan bestaan uit 3, 5 of 7 afspraken van een tot anderhalf uur. 

  

Onze eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend. We brengen in kaart wat er speelt en wat je zou willen bereiken. Dan kan ik je een aanbod doen wat voor jou op maat is gemaakt. Geen standaard werk, geen stappenplan of vast programma. Als je dit iets lijkt, neem dan vooral contact met mij op. Ik ondersteun je graag in jouw persoonlijke proces. Of dit nu gaat om emotionele of fysieke pijn, om verlies of ziekte. Ik stem me af op jouw proces en geef je graag handreikingen om te helen, ruimte te krijgen en je op jouw eigen manier te ONT-wikkelen.

 

Wat mij betreft kies jij de locatie van het gesprek. Wil je bij jou thuis afspreken? In een café? In een bos? Kies een plek waar jij je prettig voelt!