Coaching

Mijn coaching-stijl is intuïtief, bevat NLP, EFT, energetisch werk, visualisaties, lichaamswerk, schrijfwerk en healing. Allerlei werkvormen die ikzelf in de afgelopen 25 jaar heb mogen leren kennen en ondergaan zet ik in. 

 

Ik leer je met kleine stappen toe te werken naar je gewenste situatie. Je ontdekt daarbij de ideeën die je tegenhouden en oefent met ze los te laten. Hierdoor ontstaat ruimte in je hoofd, zodat je weer doet wat echt belangrijk voor je is.

 

Een coachingsgesprek maakt altijd deel uit van een traject. Dit traject bestaat uit meerdere afspraken (3, 5 of 7) van 1,5 uur. In een intake-gesprek stemmen we samen af, al naar gelang jouw wensen en mijn inschatting, hoe het traject eruit komt te zien. Dit is niet in beton gegoten en kan gedurende het traject bijgesteld worden. 

Na afsluiting van een traject volgt altijd een terugkomsessie van 1 uur, die plaats vindt na een week of 3, 4 na de laatste sessie. Ook na een traject wil ik dat je voordeel houdt van het resultaat. Het hoort er echt bij wat mij betreft en is inbegrepen in de kosten van een traject.

  

Onze eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend. We brengen in kaart wat er speelt en wat je zou willen bereiken. Dan kan ik je een aanbod doen wat voor jou op maat is gemaakt. Geen standaard werk, geen stappenplan of vast programma. Als je dit iets lijkt, neem dan vooral contact met mij op. Ik ondersteun je graag in jouw persoonlijke proces. Of dit nu gaat om emotionele of fysieke pijn, om verlies of ziekte. Ik stem me af op jouw proces en geef je graag handreikingen om te helen, ruimte te krijgen, je bewustzijn te vergroten en je op jouw eigen manier en tempo te ONT-wikkelen.

 

Wat mij betreft kies jij de locatie van het gesprek. Het liefst spreek ik bij jou thuis af. En als jij iets anders wilt, kan dat. Kies een plek waar jij je prettig voelt! Vanaf het voorjaar van 2020 beschik ik over mijn eigen praktijkruimte in Borne, aan de rand van de Bornsche Maten. 

 

Het uurtarief voor coaching is € 52,- . Nova Holos is niet BTW-plichtig.

Het zakelijke tarief is €85,- Voorbereidings- en reistijd zijn inbegrepen.