Diensten

Nova Holos biedt organising, coaching en training aan. Alle diensten zijn inzetbaar voor zowel particulieren als ook in-company.

Organising

Organising bestaat uit een aantal opruimsessies van 3 uur per keer.

Ik leer je daarin hoe je tot keuzes komt in het op orde krijgen van je spullen. De acties die daaruit voortkomen, voeren we daarna direct uit. Daarbij ontdek je hoe je stopt met draaien in cirkels. Zo laat je spullen los, krijg je rust en ruimte, ga je weer mogelijkheden zien en bereik je de door jou gewenste doelen.

Coaching

Nova Holos betekent ‘nieuw geheel’. Het staat voor het opnieuw bekijken en ervaren van het geheel dat jij bent. Jij bent het geheel. En dat te kunnen vernieuwen door jouw ervaringen in een ander daglicht te zetten en jouw overtuigingen te herzien, maakt het mogelijk de kracht aan te boren die jij in je hebt. Hierdoor ga je beter voor jezelf zorgen, gezonde grenzen stellen en betere keuzes maken voor jezelf.

Training

Het thema van de trainingsactiviteiten is LOSLATEN. In een lezing, workshop of cursus wordt het bewustzijn op de eigen omgang met loslaten vergroot, die noodzakelijk is om tot het loslaten van (oude) ballast te komen. Ook op thema's verwant aan loslaten worden trainingen aangeboden, zoals grenzen stellen en patronen en overtuigingen.Download
Nova Holos, aanbod en werkvormen
Een overzicht van het aanbod en de werkvormen van Nova Holos
Nova Holos, aanbod en werkvormen.pdf
Adobe Acrobat document 273.4 KB