Ervaringen

Ervaringen

Een aantal mensen die ik heb mogen begeleiden zijn in de pen geklommen. Hier onder delen zij hun ervaringen.


Deelneemster jaargroep vertelt

Fijn, een losse 1 op 1 coaching sessie tussendoor. Hier kan ik zeker mee verder. En ik weet je te vinden als de plaat weer blijft hangen en ik even een duwtje nodig heb. Of andersoortige helderheid. Je hebt me echt geholpen door me aan te kunnen horen en helderheid te geven die ik alleen in mijn hoofd even niet kon vinden. Dank!!!!


Deelnemers cursus vertellen

De 4-delige cursus 'Verder komen door los te laten' is afgerond. Hier een paar van de reacties:

Ik heb me vertrouwd, serieus genomen en gehoord gevoeld.

Een prettige cursus die me veel bewustzijn gebracht heeft.

Anoniem.

 

Deze cursus was leuk, met humor, diepgang en toch luchtig, zweverig én met beide benen op de grond. Anne laat mensen zelf inzien waar de 'crux' zit. Aan te bevelen voor de mindset en het omdenken. Anke Oude Elferink

 

De cursus heeft me meer bewustwording gegeven, diepte en focus waar ik mee aan de slag ben. Het was prettig, laagdrempelig en gelijkwaardig. De cursusdelen zijn aangepast op wat er speelde in deze deelnemersgroep. Echt maatwerk dus!

Marit Mannes.

 

Inzicht, herkenning en ruimte heb ik gekregen. Anne is in control, flexibel, sturend maar niet dwingend. Heel prettig! 

Eduard Wending

 


'Anoniem' verteld

over haar organising/coachingtraject

In het wekelijkse krantje zag ik een stukje over loslaten, in het spreekuur van Nova Holos in de bibliotheek in Borne. Iets in me zei, ga maar. Daar moet je zijn.

Toen ik besloot om naar Anne te stappen met de vraag om me te helpen met het opruimen van mijn huis, was ik behoorlijk ‘train-wrecked’. Ik zocht mijn veiligheid in spullen, die ik niet wilde afdanken, zoals ik mijzelf zo vaak afgedankt heb gevoeld in mijn verleden. Ik wilde de rottige bagage van vroeger loslaten, me los maken van de verhalen en de mensen die daarin een rol speelden. En het is me gelukt. Anne gaf me het vertrouwen dat ik kon loslaten. Ze heeft me overeind geholpen. Nu heb ik meer acceptatie voor wat er is gebeurd, meer vertrouwen en een gerustgesteld gevoel. 

Al na één keer had ik door dat het opruimen niet het probleem was. Het probleem was de blik op mijn verleden en op mijzelf. Anne heeft me een andere manier van denken laten zien, een van alles omdenken. Ze verbond zich volledig met mij, waardoor ik het aandurfde om mijn ervaringen te delen en mijn oordelen hierover ter discussie te stellen. Ik heb me langzaam aan kunnen los maken van de vaste patronen waar ik in zat en gezonde grenzen leren aangeven. Mijn directe omgeving geeft mij terug dat ik veranderd ben. Iets in mijn totale houding is veranderd, ten goede. Ik zorg nu veel beter voor mijzelf en heb ook meer rust. Ik ben niet meer bang. Ik heb zelfs iemand vergeven, hoe waardevol! Anne heeft me bewust gemaakt van die kracht in mijzelf en van mijn kwaliteiten. Ze deed dat met grote betrokkenheid en met een manier van zijn en doen die ik als heel positief heb ervaren. 


Rebecca vertelt

over haar healing- en begeleidingssessie

Anne ervaar ik als een spiritueel wijze vrouw die je meteen een ontspannen gevoel geeft vanaf het eerste contact. Ze is oprecht betrokken en heeft haar hart op de juiste plek. Daardoor kon ik volledig mezelf zijn tijdens de healing en mijn tranen laten vloeien die zolang al vast zaten. Ze wist mij op een goede manier te raken, waar ik haar dankbaar voor ben. Ik kan het iedereen aanraden om bij Anne te komen voor een begeleidingstraject. Bedankt Anne, dankzij jou ben ik weer dichter bij mijzelf gekomen!

Marianne vertelt

over haar opruimtraject

In dit traject ben ik mezelf tegengekomen. Ik hield mezelf steeds tegen en durfde mijn pijn niet aan te kijken. Ik kan nu weer kijken naar de toekomst en met kleine stappen mijn doelen behalen. Bedankt voor je begeleiding...Rianne vertelt

over de lezing 'verder komen door los te laten'

Je lezing heb ik als inspirerend ervaren, met de sheets als routeplanner maakten we diverse 'afslagen'.
De sfeer heb ik als open en fijn ervaren, en jou als prettige navigator.
Dank je wel!

José vertelt

over haar begeleidings-traject

Door ons contact heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik grenzen gaan stellen. Ik durf meer voor mezelf te kiezen en daarmee heb je me echt iets kostbaars gegeven!

Annet vertelt

over haar opruimsessie

 

Tijdens het opruimen ontdekte ik dat ik me steeds lichter voelde en meer ruimte kreeg. Dat wist ik natuurlijk ergens wel, maar nu ervaar ik het echt voor mezelf en daar ben ik heel blij mee. Dat geeft vertrouwen.Monique vertelt

over de workshop 'verder komen door los te laten'

De workshop is een mooie pas op de plaats, waar sta ik nu en welke keuzes wil ik maken. Ik wil nu nóg bewuster leven, minder de dingen doen op de automatische piloot. 

 

 

Anneke vertelt

over de lezing 'verder komen door los te laten'

 

Na het bijwonen van je lezing heb ik een gesprek met mijn werkgever gevoerd. Ik ervaar teveel druk en mijn werk-privé is uit balans. Ik heb uitgesproken wat het doet met mij en wat ik nodig heb om een burn-out te voorkomen. Er is meteen praktisch een andere werkplek gecreëerd en werkzaamheden worden bij me weg gehaald. Dit voelt als falen, maar ik wil loslaten dat het perfect moet zijn. Er is uitgesproken dat dat mag, omdat de helft doen ook als genoeg gezien wordt. 

Pfff, heftige dag, maar het levert mij nu letterlijk al ruimte op :) Ik ben klaar met hoe het was en heb ingezien dat de oude situatie mij niets meer oplevert. Dus... nogmaals dank voor je inspirerende woorden, het werkt nog mooi na hier!