Healing


In mijn praktijk voer ik healings uit. Deze kunnen losstaand dan wel gekoppeld aan een coachingsgesprek plaats vinden. Tijdens een healing breng ik die energieën waarvan jouw wezen aangeeft dat ze niet meer dienend zijn, middels zachte aanraking ervan in beweging. Ik hoef jou hierbij niet aan te raken. Hierdoor ontstaat weer vrije ruimte in jouw systeem, welke vervolgens opgevuld wordt met jouw eigen energie en Universele energie die jou ondersteunt. Gedurende dit proces hoeft niet gesproken te worden.

 

Deze vorm van healing spreekt in het geheel niét jouw brein aan, dat brein dat vaak zo druk is om de dingen te snappen.

Energie-werk hoéft niet per se begrepen te worden. Met vertrouwen in het proces en de bereidheid om te voelen én toe te laten wat er opkomt gedurende een healing, weet jouw lichaam, jouw systeem exact wat er gebeurt. En zo wordt jouw zelf-helend vermogen aangesproken om los te laten wat jou niet meer dient en toe te laten wat jou ondersteunt. De uitwerking kan dagen aanhouden en persoonlijke processen in gang zetten en ondersteunen. Healing is een bijzondere werkvorm die ik dan ook bijzonder graag toepas. 

Dit is mijn visie op healing:

Allemaal hebben we wonden, in het collectief, individueel en vanuit onze conditionering. Deze wonden laten hun sporen na, kunnen zorgen voor uiteenlopende klachten en voor - in meer of mindere mate - destructieve gedragingen. Deze wonden vragen erom én hebben het nodig om geheeld te worden. Het is onze taak om deze wonden te helen. En het zijn de moedigen onder ons die dit helingsproces durven aan te gaan. Die verantwoordelijkheid durven nemen voor hun eigen pijn en voor de wonden van hun Ziel. Deze wonden zijn ontstaan door vastgezette pijn en emoties in ons systeem. In dit leven, dan wel in vorige levens.

Ons systeem functioneert toch écht het beste als er een vrije doorgang is voor onze emoties. Zodat ze gevoeld kunnen worden. Zodat we ze - in het moment, dus NU - kunnen ervaren en er onze gedachten, gevoelens, gedragingen en zijn, met bewustzijn op kunnen afstemmen. Wonden verdienen heling. Met de littekens kunnen we vervolgens verder leven, vaak vele malen vrijer en lichter dan vóór de heling ervan. Hoe bijzonder is dat...