17 februari 2019
Afgelopen vrijdag woonde ik een intervisie-bijeenkomst bij. Bijzonder leerzaam en ondersteunend, naast dat het gewoon best confronterend was. Precies dus waarvoor het was bedoeld.
06 februari 2019
In een veranderproces zitten een aantal sleutels. Zonder die sleutels is het niet mogelijk te ontwikkelen en te groeien. Een ervan is bereidheid. Zonder bereidheid van mijn klant kan ik met al mijn expertise begeleiding bieden maar dat zal absoluut geen zoden aan de dijk zetten.
23 januari 2019
Ik vind het 'zo stom! Hoe heeft dat nou kunnen gebeuren... en het moest echt anders maar het lukt gewoon niet....' Nee. En dat is niet erg. Soms is het even niet anders.
09 januari 2019
Wat als de dingen echt niet gaan of zijn gegaan zoals je ooit had gedacht? Schakel jij betaalde hulp in om je snel weer goed te voelen en je weg te kunnen vervolgen?
24 december 2018
Mijn kerstwens voor jou is een gratis sessie van mij. Dat kan overal plaatsvinden, mocht je het niet fijn vinden om mij direct bij je thuis te ontvangen. En in die sessie mag je me al je vragen stellen. En je voorbehouden noemen. Ik laat alleen mezelf zien, geef je antwoord en volop tips en blijf -echt waar- van je spullen af 😉.
13 december 2018
Heb jij te veel spullen om nog prettig te leven? Bewaar je alles, omdat je geen keuzes kunt maken? Of word je 's morgens al moe wakker, omdat je zo opziet tegen de rommel? Nova Holos helpt je met opruimen van je huis en je hoofd. Zodat je weer ontspannen gaat leven.
16 november 2018
Zelfs als het kan haal ik geen mensen over om klant van mij te worden. Ik weiger om dat te doen. Simpelweg omdat het niet aan mij is om die keuze te maken. Om je een goed inzicht te geven in hoe ik dat zie, heb ik hier een prachtige ervaring die ik graag met je deel.
18 oktober 2018
Ken je dat? Dat je eigenlijk wel weet dat je ergens voor wilt gaan maar dat je de keuze niet maakt? Dat je heel goed weet dat je in beweging moet komen om je situatie te verbeteren maar dat het vooral niets mag kosten? Dat je blijft denken dat het je zelf wel lukt maar er genoegen mee neemt dat je blijft hangen waar je in zit?
12 oktober 2018
Vorige week vroeg een klant van mij aan het begin van ons opruimtraject: "Je gooit toch geen spullen van mij weg he?!". Mijn reactie was: "ik zou het niet in mijn hoofd halen...". Ik werd me er goed van bewust dat we als professional organisers wel een beeld kunnen hebben bij wat een klant van ons nodig heeft, maar dat we er ons altijd bewust van moeten zijn dat klanten beelden over ons hebben die hen behoorlijk kunnen tegenhouden om met ons van start te gaan.