08 mei 2019
Neem je plek in. Deze titel schreef ik 2 weken geleden nadat deze woorden tot vier keer toe op die dag langskwamen. En nu begrijp ik ze. Op een verjaardag vroeg iemand mij hoe het met mijn Nova Holos ging. Of het een beetje liep. Ik deed wat ik wel vaker doe: ik dook. Ik gaf een vaag en ontwijkend antwoord. Nu zul je denken: waarom dan toch? Je kunt toch wel vertellen hoe het gaat?
31 maart 2019
Wat mij toch zo opvalt, is hoe we met ons brein zo druk kunnen zijn, zo onszelf kunnen saboteren en zoveel beperkende omstandigheden en situaties kunnen vergoelijken. We zijn zo geprogrammeerd en geconditioneerd dat het ons brein is wat ons bepaalt.
07 maart 2019
Toen ik alweer een jaar geleden met de ingeving kwam om workshops en cursussen te geven met het thema ‘Loslaten’, vond ik dat zo een logische stap voor mijzelf! Het is een levensthema, zogezegd. Met alle manieren van loslaten die ik heb uitgeprobeerd, kan je mij zo langzamerhand wel ervaringsdeskundige noemen.
22 februari 2019
Hoe kóm ik erbij dat ik een ander kan helpen? Vanwaar de pijnlijk sterke behoefte om te helpen, te helen, beter te maken? Ontbreekt het ons aan vertrouwen dat de ander zijn of haar proces niet goed doorloopt? Waarom mag een ander zijn of haar eigen pad niet gaan en de dingen leren in het eigen tempo?
17 februari 2019
Afgelopen vrijdag woonde ik een intervisie-bijeenkomst bij. Bijzonder leerzaam en ondersteunend, naast dat het gewoon best confronterend was. Precies dus waarvoor het was bedoeld.
06 februari 2019
In een veranderproces zitten een aantal sleutels. Zonder die sleutels is het niet mogelijk te ontwikkelen en te groeien. Een ervan is bereidheid. Zonder bereidheid van mijn klant kan ik met al mijn expertise begeleiding bieden maar dat zal absoluut geen zoden aan de dijk zetten.
23 januari 2019
Ik vind het 'zo stom! Hoe heeft dat nou kunnen gebeuren... en het moest echt anders maar het lukt gewoon niet....' Nee. En dat is niet erg. Soms is het even niet anders.
09 januari 2019
Wat als de dingen echt niet gaan of zijn gegaan zoals je ooit had gedacht? Schakel jij betaalde hulp in om je snel weer goed te voelen en je weg te kunnen vervolgen?
24 december 2018
Mijn kerstwens voor jou is een gratis sessie van mij. Dat kan overal plaatsvinden, mocht je het niet fijn vinden om mij direct bij je thuis te ontvangen. En in die sessie mag je me al je vragen stellen. En je voorbehouden noemen. Ik laat alleen mezelf zien, geef je antwoord en volop tips en blijf -echt waar- van je spullen af 😉.
13 december 2018
Heb jij te veel spullen om nog prettig te leven? Bewaar je alles, omdat je geen keuzes kunt maken? Of word je 's morgens al moe wakker, omdat je zo opziet tegen de rommel? Nova Holos helpt je met opruimen van je huis en je hoofd. Zodat je weer ontspannen gaat leven.

Meer weergeven