15 september 2020
Mijn schoonvader was op bezoek dit weekend. Dit is een uiterst nuchtere Twentenaar die vol in het leven staat. En die ik lief heb, laat ik dat voorop stellen. “Wat jij post op facebook komt op mij nogal zweverig over. Is dat ook zo?”, vroeg hij mij?

08 september 2020
Er gebeurt veel op dit moment. Het lijkt nodig dat er veel bovenkomt aan oud zeer. Dat is helemaal niet leuk of fijn maar met een mooie mind-switch kan je leren om dit als kansen te zien voor heling.

26 februari 2020
Soms gebeuren er dingen in je leven, die echt je leven op zijn kop kunnen zetten. Jaren later lijken we die gebeurtenissen soms pas in een ander perspectief te kunnen zetten, als we zien waartoe het ons geleid heeft en wat voor moois heeft kunnen ontstaan door die ene heftige gebeurtenis. Dan kan een ervaring ineens veranderen in een 'Blessing in disguise', een zegen in vermomming...

03 februari 2020
Tijdelijk geen beschikking over laptop of smartphone? AFKICKEN! Het liegt er niet om, we zijn VERSLAAFD... Vorige week vergat ik het oplaadsnoer van mijn laptop op een trainingslocatie. Het duurde een dag of 3 voordat ik 'm terug had. Ondertussen was mijn laptop leeg. Wat een gedoe. Interessant dat het gevoel van ernstig onthand zijn wat ik had, heel erg lijkt op het hebben van een kapotte of verloren telefoon! Het is gewoon een beetje AFKICKEN...!

13 januari 2020
"Nee! Hier blijven! Ik vind jullie net zo lekker!", riep ik. Daar rolde mijn koekjes-rol uit de handen van de kassière, zó tussen de boodschappen van de dame voor mij...

13 december 2019
In mijn praktijk is ruimte voor healing, veelal gekoppeld aan een individuele sessie. Deze vorm van healing spreekt in het geheel niet jouw brein aan, dat brein dat vaak zo druk is om de dingen te snappen.

14 oktober 2019
Hoe kan ik mijzelf soms toch zo in de voet schieten? Het lijkt erop of ik de overtuiging heb ergens diep van binnen, dat ik alle antwoorden moet hebben. Vreemd, ik ben me daar doorgaans niet van bewust.

07 oktober 2019
Wat moeten we toch vaak ons leven veranderen. Blijer zijn, gelukkig zijn, positief zijn, spiritueel groeien, carrière maken, meer verdienen en leuk zijn, onze missie leven en ga zo maar door. Dat is toch extreem vermoeiend?! Alles moet gefixt worden zodat we ons grootste zelf kunnen leven.

17 september 2019
Voor deze blog werd ik getriggerd door bovenstaande uitspraak van een dame wiens webinar ik volgde. Zij gaf daarin tips en tricks voor je eigen ontwikkeling en maakte een onderscheid in type mensen. Ze had er mooie benamingen voor die niet zijn blijven plakken in mijn hoofd.

02 september 2019
Het is tijd eens wat meer in te zoomen op de last die je dagelijks ervaart van je eigen gedachten en van de omstandigheden waar je je in begeeft. Met name om deze in relatie te brengen met de manier waarop je jezelf en de wereld om je heen ervaart.

Meer weergeven