27 mei 2021
Het is je taak niet. Het is eenvoudigweg je taak niet om voor te sorteren op mogelijke emoties of reacties van een ander. Ook niet, juist niet, als dit mogelijk onplezierige reacties zijn om te ontvangen.

10 mei 2021
En dan te bedenken dat deze 2 kleine kanaries vorige week nog in het ei zaten én volgende week al zullen uitvliegen! Binnen een maand legt moeder kanarie haar eieren, broed ze uit en voed ze totdat ze sterk genoeg zijn om het nest te verlaten. Over transformatie gesproken…

03 maart 2021
'Onrust, dát voel ik als ik naar mijn moeder of zus toe ga! Alsof ik de laatste in de rij ben van de kinderen, alsof ik het minst belangrijk ben'! Na deze rake woorden schiet ze een van haar vele verhalen in.

26 november 2020
Zelf-sabotage is een ernstig onderschat mechanisme. Het heeft ook de neiging om toe te nemen naarmate we onszelf ontwikkelen op het gebied van intuïtie, bewustwording en het formuleren van en vormgeven aan onze verlangens. Het ego is niet van plan zich zomaar gewonnen te geven.

10 november 2020
"Nou, dan moet je niet bij mij zijn!" schoot lachend door me heen. Ik las het antwoord op een enquêtevraag over wat iemand wel of niet zoekt in een coach. Ik werd er blij van. Mijn coaching is gewoon niét voor iedereen!

15 september 2020
Mijn schoonvader was op bezoek dit weekend. Dit is een uiterst nuchtere Twentenaar die vol in het leven staat. En die ik lief heb, laat ik dat voorop stellen. “Wat jij post op facebook komt op mij nogal zweverig over. Is dat ook zo?”, vroeg hij mij?

08 september 2020
Er gebeurt veel op dit moment. Het lijkt nodig dat er veel bovenkomt aan oud zeer. Dat is helemaal niet leuk of fijn maar met een mooie mind-switch kan je leren om dit als kansen te zien voor heling.

26 februari 2020
Soms gebeuren er dingen in je leven, die echt je leven op zijn kop kunnen zetten. Jaren later lijken we die gebeurtenissen soms pas in een ander perspectief te kunnen zetten, als we zien waartoe het ons geleid heeft en wat voor moois heeft kunnen ontstaan door die ene heftige gebeurtenis. Dan kan een ervaring ineens veranderen in een 'Blessing in disguise', een zegen in vermomming...

03 februari 2020
Tijdelijk geen beschikking over laptop of smartphone? AFKICKEN! Het liegt er niet om, we zijn VERSLAAFD... Vorige week vergat ik het oplaadsnoer van mijn laptop op een trainingslocatie. Het duurde een dag of 3 voordat ik 'm terug had. Ondertussen was mijn laptop leeg. Wat een gedoe. Interessant dat het gevoel van ernstig onthand zijn wat ik had, heel erg lijkt op het hebben van een kapotte of verloren telefoon! Het is gewoon een beetje AFKICKEN...!

13 januari 2020
"Nee! Hier blijven! Ik vind jullie net zo lekker!", riep ik. Daar rolde mijn koekjes-rol uit de handen van de kassière, zó tussen de boodschappen van de dame voor mij...

Meer weergeven