13 januari 2020
"Nee! Hier blijven! Ik vind jullie net zo lekker!", riep ik. Daar rolde mijn koekjes-rol uit de handen van de kassière, zó tussen de boodschappen van de dame voor mij...

13 december 2019
In mijn praktijk is ruimte voor healing, veelal gekoppeld aan een individuele sessie. Deze vorm van healing spreekt in het geheel niet jouw brein aan, dat brein dat vaak zo druk is om de dingen te snappen.

14 oktober 2019
Hoe kan ik mijzelf soms toch zo in de voet schieten? Het lijkt erop of ik de overtuiging heb ergens diep van binnen, dat ik alle antwoorden moet hebben. Vreemd, ik ben me daar doorgaans niet van bewust.

07 oktober 2019
Wat moeten we toch vaak ons leven veranderen. Blijer zijn, gelukkig zijn, positief zijn, spiritueel groeien, carrière maken, meer verdienen en leuk zijn, onze missie leven en ga zo maar door. Dat is toch extreem vermoeiend?! Alles moet gefixt worden zodat we ons grootste zelf kunnen leven.

17 september 2019
Voor deze blog werd ik getriggerd door bovenstaande uitspraak van een dame wiens webinar ik volgde. Zij gaf daarin tips en tricks voor je eigen ontwikkeling en maakte een onderscheid in type mensen. Ze had er mooie benamingen voor die niet zijn blijven plakken in mijn hoofd.

02 september 2019
Het is tijd eens wat meer in te zoomen op de last die je dagelijks ervaart van je eigen gedachten en van de omstandigheden waar je je in begeeft. Met name om deze in relatie te brengen met de manier waarop je jezelf en de wereld om je heen ervaart.

28 augustus 2019
Geloof jij alles wat je denkt? Heb jij in de gaten dat we best wel in een klaagcultuur leven?

08 mei 2019
Neem je plek in. Deze titel schreef ik 2 weken geleden nadat deze woorden tot vier keer toe op die dag langskwamen. En nu begrijp ik ze. Op een verjaardag vroeg iemand mij hoe het met mijn Nova Holos ging. Of het een beetje liep. Ik deed wat ik wel vaker doe: ik dook. Ik gaf een vaag en ontwijkend antwoord. Nu zul je denken: waarom dan toch? Je kunt toch wel vertellen hoe het gaat?

31 maart 2019
Wat mij toch zo opvalt, is hoe we met ons brein zo druk kunnen zijn, zo onszelf kunnen saboteren en zoveel beperkende omstandigheden en situaties kunnen vergoelijken. We zijn zo geprogrammeerd en geconditioneerd dat het ons brein is wat ons bepaalt.

07 maart 2019
Toen ik alweer een jaar geleden met de ingeving kwam om workshops en cursussen te geven met het thema ‘Loslaten’, vond ik dat zo een logische stap voor mijzelf! Het is een levensthema, zogezegd. Met alle manieren van loslaten die ik heb uitgeprobeerd, kan je mij zo langzamerhand wel ervaringsdeskundige noemen.

Meer weergeven