Organising


Opruimtrajecten

Een opruimtraject bestaat uit een aantal sessies van 3 uur.

Ik leer je daarin hoe je tot keuzes komt in het op orde krijgen van je spullen. De acties die daaruit voortkomen, voeren we daarna direct uit. Daarbij ontdek je hoe je stopt met draaien in cirkels.  Zo krijg je rust en ruimte, ga je weer mogelijkheden zien en bereik je bij voorbeeld:

  • een opgeruimd huis
  • meer bewustzijn en inzicht in jouw patronen en overtuigingen
  • meer ruimte voor het maken van keuzes
  • een plek voor spullen én herinneringen van overleden dierbaren
  • een lichter leven door het loslaten van ballast

Als we samen een traject starten, ben jij degene die onderweg de keuzes maakt. Met mijn vragen help ik je bij het nemen van je beslissingen. Met praktische suggesties en inzichten kom je al snel verder.

 

Afspreken kan in blokken van 3 uur. De ervaring leert dat korter durende afspraken te weinig tijd bieden om echt een verschil te kunnen maken en langer durende afspraken te vermoeiend zijn om nog echt efficiënt te kunnen werken. Mocht je toch willen afwijken, alles is uiteraard bespreekbaar.

 

Opruimsessies maken altijd deel uit van een traject. Dit is een reeks van sessies, waarvan het aantal afhankelijk is van jouw doelen. Een traject bestaat uit 3 of meer opruimsessies. Wil je afwijken van het aantal uren per sessie, om wat voor een reden dan ook, voel je dan vrij om dit met me te bespreken. 


Een van mijn klanten stond na 2 uur organising

te dansen in de kamer omdat ze zó een opluchting ervaarde

door het aanpakken van de hoeveelheid spullen in haar huis.

Organising geeft ruimte!


 

Een traject wordt afgesloten met een terugkomsessie van 1 uur, die plaats vindt na een week of 3, 4 na de laatste sessie. Ook na een traject wil ik dat je voordeel houdt van het resultaat. Het hoort er echt bij wat mij betreft en is inbegrepen in de kosten van het traject.

 

Het uurtarief per sessie bedraagt € 55,-

Een traject bevat altijd een gratis terugkomsessie na een periode van ongeveer 2 maanden. 

Eventuele reiskosten en/of een kilometervergoeding van € 0,19 p/km bereken ik door bij een reisafstand vanaf 15 kilometer enkele reis. 


In een kosteloos en vrijblijvend bezoek van een half uur bij jou thuis, scan ik je situatie. Daarin deel ik sowieso een aantal behulpzame tips met je. Daarmee ervaar je direct dat je door het maken van keuzes, je leefsituatie in korte tijd kunt beïnvloeden. Vraag de thuisscan aan door het contactformulier op de contactpagina in te vullen met de vermelding 'thuisscan'. Of bel/mail me direct voor het maken van een afspraak.