Organising: opruimtrajecten


Opruimtraject

Een opruimtraject bestaat uit een aantal sessies van 3 uur.

Ik leer je daarin hoe je stap voor stap tot keuzes komt in het op orde krijgen van je spullen. De acties die daaruit voortkomen, voeren we daarna direct uit. Daarbij ontdek je hoe je stopt met draaien in cirkels. Zo krijg je rust en ruimte, ga je weer mogelijkheden zien en bereik je bij voorbeeld:

  • een opgeruimd huis
  • een relaxed begin van een verhuizing
  • een plek voor spullen én herinneringen van overleden dierbaren

Als we samen een traject starten, ben jij degene die onderweg de keuzes maakt. Met mijn vragen help ik je bij het nemen van je beslissingen. Met praktische suggesties en inzichten kom je al snel verder.

 

Afspreken kan in blokken van 3 uur. De ervaring leert dat korter durende afspraken te weinig tijd bieden om echt een verschil te kunnen maken en langer durende afspraken te vermoeiend zijn om nog echt efficiënt te kunnen werken.

 

Opruimsessies maken altijd deel uit van een traject. Dit is een reeks van sessies, waarvan het aantal afhankelijk is van jouw doelen. Een traject bestaat uit 3 of meer opruimsessies. Wil je afwijken van het aantal uren per sessie, om wat voor een reden dan ook, voel je dan vrij om dit met me te bespreken. 


Een van mijn klanten stond na 2 uur organising

te dansen in de kamer omdat ze zó een opluchting ervoer

door het aanpakken van de hoeveelheid spullen in haar huis.

Organising geeft ruimte!


In een gratis sessie van ongeveer drie kwartier deel ik 3 behulpzame tips met je waarmee je direct kunt ervaren dat je door het maken van keuzes in korte tijd je leefsituatie kunt beïnvloeden. Om me goed voor te bereiden op het gesprek vraag ik jou om een vragenformulier in te vullen en vooraf naar me toe te sturen, zodat ik je na afloop een passend aanbod kan doen. 

door het contactformulier op de contactpagina in te vullen

met de vermelding 'gratis sessie'. Of bel/mail me direct.

Dan neem ik snel contact met je op voor het maken van een afspraak.


Een traject met 3 sessies van 3 uur kost € 550,-. Dit is inclusief een gratis terugkomsessie van 1 uur.

Een traject met 5 sessies van 3 uur kost € 865,-. Dit is inclusief een gratis terugkomsessies van 1,5 uur.

Een traject met 7 sessies van 3 uur kost € 1150,-. Dit is inclusief twee gratis terugkomsessies van 1,5 uur.

 

De terugkomsessies plannen we in overleg in. Ik bied ze je gratis aan omdat ik het belangrijk vind dat je, ook na een traject, voordeel blijft houden van het resultaat. Het hoort er echt gewoon bij wat mij betreft.

 

 

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw. 

Eventuele reiskosten bereken ik alleen door bij een afstand van meer dan 30 kilometer, als ook een kilometervergoeding van € 0,19 p/km.