Over mij


 

Anne Lodewijkx

Met alle aandacht, respect en vertrouwen faciliteer ik individuele ontwikkeling en groei.  Dit doe ik met praktische, mentaal-emotionele en energetische coaching en training.  


ERVARING, KENNIS EN WERKVORMEN

 

In mijn visie bezitten we allemaal een enorme innerlijke kracht en zelfhelend vermogen. Ik houd ervan anderen te ondersteunen in het vrijmaken van de weg om hier weer (meer) mee in contact te komen. Bewustzijn ontwikkelen op wat wij doen in contact met onszelf en anderen is zo behulpzaam. Op alle niveaus de verbinding met onszelf herstellen, maakt het mogelijk om onszelf te durven en kunnen zijn. En om te zijn met wat er is, zonder onszelf daarin te verliezen. Dit is een boeiend proces en zeer de moeite waard, waar ik graag een bijdrage aan lever.

 

In mijn werk zet ik ruime ervaring, kennis en werkvormen in om tot een goede procesbegeleiding te komen.

 

Mijn oneindige fascinatie en nieuwsgierigheid in persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, hebben geleid tot een leven vol (zelf)studie en veel lezen. Ook tot bestudering van Een Cursus in Wonderen, Hicks, Chopra, Tolle en vele anderen.

Ervaringsdeskundig in leven met/na burn-out, fysieke pijn, verlies, HSP en PCS.

Maatschappelijk werk en dienstverlening; 10 jaar horeca-ervaring; 10+ jaar managementervaring.

NLP Practitioner (Neuro Linguïstisch Programmeren); EFT (Emotional Freedom Technique); 

mindfulness; healing en reading; visualisatie en meditatie; schrijfoefeningen; lichaamswerk en omdenken.

Door mijn helder weten en voelen kan ik mij geheel afstemmen op jou. Hierdoor is het mogelijk om tot de kern te komen van wat er speelt bij jou en zo heel gericht te werken aan jouw doelen. Deze zijn onder jouw eigen regie. 

Ik weet ook wat ik NIET kan. Mocht ik in coaching iets tegenkomen waarin ik niet de juiste begeleiding kan bieden, dan verwijs ik door. Dit kan betekenen dat de coaching of training stopt. Dit hoeft niet zo te zijn.