Seizoenswandeling - een natuurlijk moment voor jezelf!

Wandelen in de natuur heeft een helende werking. Door samen te wandelen creëer je momenten om even in stilte met aandacht bij jezelf te zijn. Daarnaast maak je contact met anderen en ontstaan vaak waardevolle gesprekken. De natuurlijke seizoens-cyclus laat zoveel aanknopingspunten zien: het tot bloei komen en weer afsterven. Deze bewuste ervaring geeft veel mensen rust. Lente, zomer, herfst, winter, ieder seizoen heeft zijn eigen karakter, kleur en ritme.

 

Voor wie

Heb je te maken (gehad) met verlies, verdriet en/of rouw, wandel dan met ons mee. Ook als je meer verbinding wilt ervaren met jezelf én met anderen ben je bij ons goed. Of heb je simpelweg behoefte om weer in contact te komen met anderen? Dat kan in een ongedwongen sfeer tijdens deze wandelingen.

Wandelen is even alles laten stromen

Beleef de kracht van de seizoenen. Wil je ook graag weer wat lichter door het leven? En contact maken met gelijkgestemden? Dan nodigen wij, Anne en Natasja, je uit om de vier seizoenen al wandelend met ons te beleven. Wandelen in de natuur heeft een positief effect op lichaam en geest.

 

 

Beleef de vier seizoenen van 2022 met ons  mee, op de volgende zondagen:

 

30 januari           24 april           17 juli             30 oktober 

 

Praktische informatie:

We verzamelen op de parkeerplaats van Erve Hondeborg, Esweg 1 te Zenderen.

We vertrekken om 10.00 uur. De wandeling duurt ca. 45 minuten en gaat zowel over verharde als onverharde paden. Aansluitend drinken we gezamenlijk koffie/thee met wat lekkers bij Erve Hondeborg. We sluiten de ochtend af met een inspirerende tekst/gedachte en een kleine attentie. De bijdrage is € 10,00 per persoon.

 

 

Anne Lodewijkx (Nova Holos)

Met alle aandacht, respect en vertrouwen biedt Anne begeleiding om los te laten wat je niet meer dient. Ze is een ervaren coach voor meer verbinding. Door in beweging te komen maak je weer verbinding, creëer je ruimte voor jezelf en kan je lichter leven.

www.novaholos.nl

 

Natasja Kroese (Boom afscheidszorg)

Een luisterend oor tijdens en na het wandelen. Natasja is een professionele uitvaartbegeleidster die zich met rust en empathie inzet voor een passend en persoonlijk afscheid. Tevens zorgt zij graag voor verbinding na het verlies van een dierbare.

 

www.boomafscheidszorg.nl

 

 

Meer informatie of aanmelden voor de wandeling:

Anne Lodewijkx  06-28515547  info@novaholos.nl

Natasja Kroese   06-22999396  natasja@boomafscheidszorg.nl